Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyaya örnek teşkil eden bir mücadele yürüttük

Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, "Günlük vaka ve ölüm sayısının henüz istediğimiz seviyelere düşmemiş olması dikkati ve tedbiri elden bırakmamamız gerektiğine işaret ediyor." dedi. Sosyal medya ilgili soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Milletimizi güvenilir bir internet mecrasına yapacağımız yasal düzenlemelerle kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.

SORU: Koronavirüs salgınında ülkemiz şu an ne durumda?

10 Mart tarihinden bugüne kadar dünyaya örnek teşkil eden bir mücadele yürüttük. Dünyanın kalanıyla olumlu yönde ayrışıyoruz. Ne milletimizden ne de uluslararası komuoyundan hiçbir şeyi saklamadık. Henüz sayılar istediğimiz seviyeye düşmediğinden tedbirleri elden bırakmamalıyız. Vaka sayısı istediğimiz seviyede değil. Gençler burada büyük iş düşüyor.

Birçok yerde kurallara maalesef dikkat edilmiyor. Bu konuda endişeliyiz. Maske mesafe ve temizlik kuralını her yerde uygulayalım. Sağlığımız için hep birlikte kurallara uymaya devam edeceğiz, bundan taviz vermeyeceğiz.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER