Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte İstanbul Ataşehir'de uğradığı kılıçlı saldırıda hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret bir saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte, İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Başak Cengiz'in ailesini, Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başak Cengiz'in annesi Beyhan ile babası Avni Cengiz'e başsağlığı dileğinde bulundu.

NİŞAN FOTOĞRAFLARINA BAKTILAR

CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın taziye ziyaretiyle ilgili, "Acılı anne ve baba kızlarının nişan fotoğraflarından oluşan albümü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a gösterdi. Erdoğan çifti Başak Cengiz'in fotoğraflarını inceledi." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın acılı aileyi ziyareti bir saat sürdü.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER