Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Ek tedbirler geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Koronavirüs kısıtlamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Biz şu anda Sağlık Bakanlığımızın da attığı adımlarla tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız." ifadelerini kullandı. Kanal İstanbul projesindeki son durumu da açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul Projesi'nin mimari boyutu hazırdır. Bunun yanında teknik tüm boyutlar hazırdır ve artık işin ihale safhasına gelmiştir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bizim aşı ithali noktasında görüşmelerimiz var, Putin ile yaptığım görüşmeler var, Çin sağlık bakanı ile sağlık bakanımın yaptığı görüşmeler var, bu görüşmeler devam ediyor.

YENİ TEDBİRLER ALMAYA MECBURUZ

Vatandaşlarımızın tutumu çok önemli ama bazı kurallara uyulmadığını görüyoruz.  Biz şu anda Sağlık Bakanlığımızın da attığı adımlarla tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız. Aşıları gönüllüler üzerinde denemeye başladık ve sonuçlarını görmeyi hedefliyoruz. 

 

VARLIK FONU

Varlık Fonu'nun resmen başkanı benim, daha önce belirli periyotlarda aldığımız kararları bundan sonraki süreçte de devam ettiriyoruz, burada fevkalade bir durum yok. 

Önümüzdeki sürece yönelik Varlık Fonu'nu küresel anlamda çok daha farklı bir yere oturtmak istiyoruz.

KANAL İSTANBUL

Önümüzdeki en büyük proje benim çılgın projem Kanal İstanbul projesidir. Bizim yatırımlarımızda bir değişme yok. Kanal İstanbul Projesi'nin mimari boyutu hazırdır. Bunun yanında teknik tüm boyutlar hazırdır ve artık işin ihale safhasına gelmiştir. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul çok daha farklı bir güce ulaşacaktır.

Yatırımlarda herhangi bir durma söz konusu değil. Yatırımlarımız devam ediyor. Bunlar içerisinde bir numaralı proje Kanal İstanbul.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER