Oynatma Listesi
MAGAZİN

Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

2019 yılında nikah masasına oturan ve şimdilerde ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan sosyal medya fenomeni Dilan Telkök ile oyuncu Berkay Hardal çifti, bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri bir partiyle duyurdu.

12 Ekim 2019'da birlikteliklerini nikah ile taçlandıran Dilan Telkök ile Berkay Hardal, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyadan bebek müjdesini vermişti.İlk kez anne ve baba olacak olmanın heyecanını yaşayan fenomen Dilan Telkök ile oyuncu Berkay Hardal, aile fertleri ve arkadaşlarıyla birlikte bir cinsiyet partisi düzenledi.

"HAMİLE KALMADAN EVLENMEME DURUMUNA O KADAR AŞİNASINIZ Kİ"

Berkay Hardal ile sürpriz bir şekilde evlenen Telkök'ün hamile olduğu iddia edilmişti. Telkök, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

Hamile kalmadan evlenmeme durumuna o kadar aşinasınız ki, iki kişinin sadece birbirini sevip, evlenmesine anlam yükleyemiyorsunuz. Durumunuzun bu kadar içler acısı olabileceğini hiç düşünmemiştim.

"MİNİK SIRRIMIZ"

Ünlü çiftten geçtiğimiz mart ayında müjdeli haber geldi. Telkök sosyal medya hesabından yayınladığı hamilelik pozuna: 'Bir süredir sizinle paylaşmak istediğimiz minik sırrımız' notunu düştü.

CİNSİYETİ NETLEŞTİ

Dilan - Berkay çifti aileleriyle ve yakın arkadaşlarıyla düzenledikleri partide bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Yuvarlak bir fanusun içine döktükleri suyun ardından mavi dumanların çıkması üzerine bir erkek evlatları olacağı netleşti.

"ÇOK DUYGUSALIM"

Dilan Telkök, o anları "Bütün güzel dilekleriniz, mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum bugün çok duygusalım" notuyla yayımladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER