Oynatma Listesi
HABERLER

Erdoğan'ın hastane açılışında konuştuğu 5 yaşındaki Abdülkadir hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açılışı törenine katılmıştı. Erdoğan, hastanede tedavi gören 5 yaşındaki Abdulkadir Tunçel ile video konferans üzerinden kısa sohbet etmişti. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tunçel son yolculuğuna uğurlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılı Temmuz ayında  Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açılışı törenine katılmıştı. Törende, hastanede gördüğü tedavi ile beynindeki tümör alınan 5 yaşındaki Abdulkadir Tunçel ile video konferans yöntemiyle bir araya gelmişti.

Erdoğan, Tunçel'e oyuncak araba hediye etmiş çocuk ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam göndermişti. Yaklaşık 3,5 yılda 19 kez ameliyat olan Abdulkadir Tuncel dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tunçel için bugün Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Tunçel'in ailesi ve yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Tunçel'in tabutu cenaze aracına konuldu. 5 yaşında hayatını kaybeden Abdulkadir Tunçel'in cenazesi Kayaşehir'de bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER