Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Erkal Sonel, 'İnci Tanaleri'nin tanıtımındaki şarkının hikayesini anlattı!

Yılmaz Erdoğan imzalı Kanal D dizisi 'İnci Taneleri'nin ikinci tanıtımı, geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Hazar Ergüçlü'nün bir pavyonda dans ettiği şarkı 'Gemileri Takarım', sosyal medyada gündem olmuştu. Erkal Sonel, o şarkının hikayesini Kanal D Haber'e anlattı.

"Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine. İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince..." Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden böyle başlayan hikâye, çok yakında 'İnci Taneleri' adıyla Kanal D'de izleyici karşısına çıkacak.

Yılmaz Erdoğan, dizinin senaryosunu üstlenirken, aynı zamanda 'Azem Yücedağ' isimli karaktere hayat verecek. BKM Yapım imzalı 'İnci Taneleri' dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez otururken; oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler de yer alıyor.

Erdoğan'ın yıllar sonra ekranlara dönüp, senaryosunu yazdığı Kanal D'nin yeni dizisi 'İnci Taneleri', geçtiğimiz hafta yayınlanan ikinci fragmanıyla çok ses getirdi. Özellikle Hazar Ergüçlü'nün bir pavyonda dans ettiği şarkı 'Gemileri Takarım', birkaç gün içinde milyonlarca kez paylaşıldı.

Erkal Sonel, o şarkının hikayesini Kanal D Haber'e anlattı. Detaylar, Kanal D Ana Haber'de...

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER