Oynatma Listesi
MAGAZİN

Gamze Özçelik, Filistinli ve Lübnanlılara yardım götürdü! 'Bağışçılarımıza teşekkür ederiz'

Bir dönemin en popüler oyuncularından Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile birlikte Hamas-İsrail savaşından etkilenen Filistinli ve Lübnanlılara yardım götürdü. Erzak ve hijyen ürünlerinin olduğu depodan bir video paylaşan ünlü isim, derneğine bağış gönderenlere teşekkür etti.

Eski oyuncu Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile birlikte Hamas-İsrail savaşından etkilenen Filistinli ve Lübnanlılara yardım götürdü.

Derneğinin Lübnan’da bulunan deposunda bir video çeken Özçelik, yardım malzemelerinin görüntülerini paylaşarak; bağışçılara teşekkür etti.

"DEPOLARIMIZI HAZIRLADIK"

"Lübnan-Siblin’de bulunan depolarımızdayız. Biliyorsunuz İsrail bir süredir Lübnan’ın güneyini vuruyor ve oradan hem Lübnanlı hem Filistinli aileler iç taraflara doğru göç ediyor" diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

Biz de depolarımızı hem şu anki göç durumuna, hem de olası bir göç durumuna karşı hazırladık. 2 bin hijyen paketimiz, 2 bin erzak paketimiz var. 3 bin battaniye hazırlanmaya devam ediyor. Acil gereken birçok ürünü depolarımızda hazırlamış durumdayız.

"BİZLERE DESTEK OLDULAR"

"Bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz, bu kadar büyük bir yardımı hızlı bir şekilde hazırlayabilmemiz için bizlere destek oldular."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER