Oynatma Listesi
HABERLER

Gara'da 13 şehit! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşma yaptı. Pençe Kartal-2 Harekatına ilişkin Erdoğan, 'İlk etapta bütün inlerine, mağaralara gireceğiz demiştik ya 42 terörist bu esnada gebertildi.' ifadelerini kullandı. 'Batı ister anlasın, ister anlamasın. ABD'nin yaptığı bir açıklama var, evlere şenlik' diyen Erdoğan, 'Hani siz teröristlerin yanında durmuyordunuz, PKK'nın, YPG'nin yanında değildiniz. Bal gibi yanındasınız, arkasındasınız' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek Rize 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

ABD'NİN 'EĞER'Lİ BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Batı bundan anlar mı? İsterse anlasın, isterse anlamasın. İşte ABD'nin yaptığı bir açıklama var. Evlere şenlik. Hani siz PKK'nın yanında değildiniz? Haniz siz YPG'nin yanında değildiniz? Bal gibi yanındasınız ve arkasındasınız. Bunlar binlerce TIR mühimmat getirdiler, teröristlere teslim ettiler.

Artık lama yok. Eğer biz sizinle NATO'da berabersek bize samimi davranacaksınız. Teröristlerin yanında yer almayacaksınız. Ordumuz zaman ve mekan tanımaksızın gereken her harekatı kendi imkanlarıyla yürütebiliyor. Türk ordusu önünde durabilecek terör örgütü ya da piyon yoktur.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER