Oynatma Listesi
MAGAZİN

Gülşah Saraçoğlu: Ben tasarımcı değil terziyim!

Şarkcı Simge Sağın'ın ilk Harbiye Açıkhava konserinde giydiği renkli sahne kostümü olay oldu. Gülşah Saraçoğlu’nun imzasını taşıyan kıyafet; Meksikalı şarkıcı Thalia’nın geçen yıl bir konserinde giydiği kostümün kopyası olduğu haberleriyle gündeme geldi. Tüm bu yaşananların ardından Gülşah Saraçoğlu, konuya açıklık getirdi.

Simge Sağın, geçtiğimiz gün ilk keza Harbiye'de konser verdi. Gülşah Saraçoğlu imzalı iki elbiseyle sahneye çıkan Simge'nin karışık renkli mayo formunda olan kostümü sosyal medyada olay yarattı.

Kostümün, Meksikalı şarkıcı Thalia’nın geçen yıl bir konserinde giydiği kıyafetin aynısı olduğu ortaya çıktı. Thalia’nın tasarımcısı Alejandro Fajardo, sosyal medya hesabından ‘İkisi de beni engelledi’ açıklamasını yaparken Saraçoğlu, hakkında çıkan haberlere sessiz kalmadı.

Instagram hesabından bir video yayınlayan Saraçoğlu, "Harbiye konserinin olduğu gece, güya ‘Kostümü ben tasarladım’ diye röportaj vermişim. Böyle bir röportaj vermedim. Ben tasarımcı değilim, çok iyi bir terziyim. Dolayısıyla ben tasarlamıyorum. Atölyelerimizde moda mecmuaları vardır, gelir oradan kıyafet seçerler, biz de dikeriz. Konserden bir hafta önce de Simge, bana fotoğrafla geldi, ‘Ben bunu çok beğendim’ dedi. Ben de diktim" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER