Oynatma Listesi
MAGAZİN

İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe son yolculuğuna uğurlandı

Son olarak "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı" dizisinde rol alan, Türk Halk Müziği'nin usta ismi İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe'nin (42) cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken İzzet Altınmeşe, "Şu an sözün bittiği yerdeyim" dedi.

İzzet Altınmeşe evlat acısıyla sarsıldı... Bir hafta önce dayısının Mersin'de bulunan evine giden Ali Murat Altunmeşe, Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi'ndeki apartmanın 11'inci katındaki balkonundan düştü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Altunmeşe’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ali Murat Altunmeşe'nin vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Cenazesi Mersin'den İstanbul'a getirilen Ali Murat Altunmeşe, bugün Göktürk Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından Kemerburgaz Göktürk Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine; Ali Murat Altunmeşe’nin babası İzzet Altınmeşe, annesi Müzeyyen Altınmeşe, kardeşi Fırat Altınmeşe, iş ve sanat camiasından isimler, yakınları ve sevenleri katıldı.

Okunan duaların ardından kılınan cenaze namazı sonrası Altınmeşe’nin cenazesi omuzlar eşliğinde cenaze aracına taşındı. Altıntaş’ın cenazesi Göktürk Mezarlığı'na defnedildi.

İzzet Altınmeşe, "Çok kullanırız ya 'Sözün bittiği yerdeyim' diye, gerçekten şu an öyleyim. Ne söyleyebilirim ki? Yazılan yazı bozulmaz. Kendi isteğimizle bu dünyaya gelmedik. Kendi isteğimizle gidemiyoruz. Geldik bir gün gidecektik. Sıra kimde hiç bilmiyoruz. Bilmece burada, hep hazır olmalıyız. Öbür dünyaya da hazır olalım. Sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Beni sevenlerin, uzaktan yakından lütuf edip gelenlerin ayaklarına sağlık diyorum. Telefon ile arayan büyüklerime saygılarımı sunup ellerinden öpüyorum, küçüklerin yanaklarından öpüyorum. En son bu olaydan bir gün önce görüştük" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER