Oynatma Listesi
MAGAZİN

Kansere yakalanan ünlü oyuncudan duygusal paylaşım! Saçlarını kendisi kazıdı

'Baywatch' (Sahil Güvenlik) dizisinin yıldızlarından Nicole Eggert, geçtiğimiz ocak ayında meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Tedavisi devam eden ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından bir tıraş makinesi ile saçlarını kazıdığı videoyu paylaştı.

'Summer Quinn' karakterini canlandırdığı 'Baywatch' (Sahil Güvenlik) dizisiyle hafızalara kazınan 52 yaşındaki ABD'li oyuncu Nicole Eggert, geçtiğimiz aylarda meme kanserine yakalandığını açıklamıştı.Sol göğsünde şiddetli bir ağrı hisseden Eggert, üç ay içinde toplam 11 kilo almış; ancak bunların menopoz belirtileri olduğunu düşünmüştü. Kendi kendine muayene sırasında bir şişlik hissettikten sonra doktora başvurmaya karar veren ünlü isim, 2. evre meme kanserine yakalandığını öğrenmişti.

"PANİK YAŞIYORUM"

Yıldız, kanserli hücrenin alınması için ameliyat masasına yatacağını ve daha sonra kemoterapi ve radyasyon tedavisi göreceğini söyleyerek şöyle konuşmuştu:

Pratisyen hekimime gittim. Bana hemen muayene olmam gerektiğini söyledi. Sorun şu ki randevulardaki yoğunluktan dolayı kasım ayının sonuna kadar beklemek zorunda kaldım. Mamografi ve üç biyopsinin ardından patoloji raporları kanser açısından pozitif çıktı. Panik yaşıyorum, içinde çıkarılması gereken bir şey var. Orada oturuyorsun ve o senin içinde. Sanki her geçen saniye büyüyor ve sen de onun çıkmasını istiyorsun.

"12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUMA BAKAN TEK KİŞİ BENİM"

Oyuncu, en büyük korkusunun 12 ve 25 yaşındaki kızları Keegan ve Dilyn'in yanında olamamak olduğunu belirtmiş ve "Dilyn bir yetişkin ama evde 12 yaşında bir çocuğum daha var ve ona bakan tek kişi benim. Ailem yok, hiçbir şeyim yok. Bu hemen şunu anlamamı sağladı; buna boyun eğmek yok. Bu, üstesinden gelmem gereken bir şey. Bu, yenmem gereken bir şey. Kızımın bana her şeyden ve herkesten daha çok ihtiyacı var" demişti.

KENDİ SAÇLARINI KAZIDI

Nicole Eggert, son olarak kemoterapi tedavisine başladığı için artık dökülmeye başlayan saçlarını bir tıraş makinesi ile kazdığı videoyu 143 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından paylaştı.Oyuncu arkadaşları ve hayranlarının takdir ve moral mesajları yağdırdığı videoda, Eggert saçlarını tıraş ederken ona moral vermek için kızının da yanında geldiği görüldü.Nicole, paylaşımına Madeleine Eames'ten alıntı yaparak "Belki de iyileşmek kendimizi değiştirmekten çok, olduğumuz kişi olmamıza izin vermekten geçiyordur" notunu düştü.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER