Oynatma Listesi
HABERLER

Kestiği ağacın yüzeyindeki figür korkuttu

TRABZON'un Sürmene ilçesinde bahçesinde kışlık odun yapan Şeref Akyasan (48), kestiği ağacın yüzeyinde insan figürüne benzeyen bir şekil gördü. Şaşkınlık ve korku yaşayan Aksayan, "Hayalet gibi bir şeye benzettim. İlk gördüğümde bir korku hissettim, evimde saklıyorum" dedi.

Sürmene ilçesi Yemişli Mahallesinde oturan Şeref Akyasan, evinin bahçesinde kışlık odun yaparken kestiği ağacın yüzeyinde bir şekil belirdiğini gördü. Yakından kütüğe bakan Akyasan, gördüğü şekli insan figürüne benzetti. Zamanla kütüğün üzerindeki şekil kaybolmaya başladı. Şaşkınlık yaşayan Aksayan, korktuğu kütüğü korumaya aldı.


'KENDİME ÇOK BENZETTİM'
Kütükteki fotoğrafı görünce çok korktuğunu belirten Şeref Akyasan, 'Kışlık odun yapmak için bahçemdeki ağacı kesiyordum. Tam baltayı vuracağım zaman üzerinde resim gördüm. Telefonumun kamerasıyla fotoğrafını çektim. Resmi ilk gördüğümde kendime çok benzettim. Sanki ağaç benim fotoğrafımı çekti. Bana öyle geldi. Resme baktığımda insana benzettim. Böyle bir şey daha önce hiç görmedim. Hayalet gibi bir şeye benzettim. İlk gördüğümde bir korku hissettim. Bir haftadır evimde saklıyorum. Resme baktığımda iki gözü de sol tarafa bakıyordu. Bir gözü bayağı büyük, diğer gözük küçük. Dişleri belli oluyordu. Her şeyiyle insana benziyordu. Zamanla resim özelliğini kaybetti. Şu an gözleri ve burnu belli oluyor. Ağaçtaki resme çektiğim fotoğrafı sosyal medyaya attım. Çoğu kişi insana ve hayvana benzettiö dedi.


'YAŞLI BİR İNSAN RESMİNE BENZETTİM'
Kütükteki resmi gören komşusu Kasım Yıldız ise, 'Ağaçta böyle bir resmin olması çok tuhaf. Resimde ağızı, gözü, kulakları, saçları ve dişleri ile birlikte bir insan görünümünde. Resmi ilk görünce Allah tarafından olan bir şey olduğunu düşündüm. Yaşlı bir insan resmine benzettimö ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER