Oynatma Listesi
HABERLER

Kuduz rakun dehşeti! Korkunç anlar kamerada...

Yeni bir eve taşınan üç üniveriste öğrencisi tavandan çıkan pençeyi gördüklerinde çığlıklar atarak telefona sarıldı.

Brooklyn'li bir kadın, kuduz bir rakunun aydınlatma armatüründen dairesine girmeye çalışmasının ardından yaşadığı korku dolu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

 

New York'taki Fashion Institute of Technology'de öğrenci olan Yesenia Irizarry, yakın zamanda üç arkadaşıyla birlikte yeni bir eve taşındıklarını söyledi. Eve hızlıca alışan üç arkadaşın mutluluğu ise çok kısa sürdü. Kuduz olduğundan şüphelenilen bir rakun, eve girerek mutfak tavanının üzerindeki bir bölmeye kendini hapsetti.

Kasım 2021'de çekilen ve sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılan görüntülerde, bir rakun pençesi, mutfaktaki aydınlatma armatüründen çıkmaya başladığında evde çığlıklar yükseliyor. Hemen ardınan, bir kadının "911'i arıyorum" dediği duyuluyor.

Rakun pençesini tehditkar bir şekilde armatürden çıkarmaya devam edip oda arkadaşları çığlık atarken, telefondaki kadın "Hayvan kontrolü falan gönderebilir misiniz?" diyor.

 

Rakunun, Irizarry'nin mutfağına girmeye çalışıyormuş gibi, aydınlatma armatüründe daha büyük bir boşluk açtığı görülebiliyordu.

Irizarry, "Yerel hayvan kontrol servisi zaten kapalıyken rakunun istenmeyen varlığını hissettirdiği zaman gece yarısını çoktan geçmişti" dedi ve ekledi: "Kolu dışarı çıkmıştı. Bir süre sonra kulağını gördük, içeri girebilmek için arayı daha da açmaya çalışıyordu. O gece hiçbirimiz uyuyamadık."

Odalarına kapanan öğrenciler, bir süre sonra rakunun çıkardığı gürültünün ve tırmalama seslerinin daha da arttığını duydu ve haycanın gittikçe agresifleştiğini anladı.

Korku dolu geçen gecenin ardından, sabahın erken saatlerinde ev sahibine ulaşmayı başaran öğrenciler, rakunun içeri girmeye çalıştığı gevşek aydınlatma armatürlerinin tamir edilmesi için bir tamirci gönderilmesini istedi.

Ertesi gün, bir hayvan kontrol memuru Irizarry'nin dairesine geldi ve rakunun yuva yaptığı söylenen binanın çatısına ve merdivenlerine tuzaklar kurdu.

New York Post gazetesi, bina yönetiminin rakun sorununu çözmek için bacalara kapaklar yerleştirdiğini bildirdi, ancak sonunda kapaklar yırtıldı. Daha sonra başka bir rakun bacayı kullanarak binaya girmenin yolunu buldu ve mutfak tavanlarının üzerindeki alana erişmek için tırmandı. Irizarry, hayvan kontrol görevlisinin, rakunun kuduz olduğunu söylediğini de aktardı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER