Oynatma Listesi
HABERLER

Milliyet'te Haftanın Özeti (11 Aralık 2020)

İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan haber başlıkları...

KISITLAMALAR GENİŞLEYECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim Bilim Kurulu’nda öyle bir şey yok. Bilim Kurulu’nun bize söylediği, hafta sonlarında eve kapanalım. Buna uyuyoruz” dedi.

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN ARASINDA ANLAŞMALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan işgalindeki Azerbaycan topraklarının kurtarılması dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. İkili görüşmelerin ardından anlaşmalar imzalandı.

ABD’DE AŞI İÇİN BEKLENEN OYLAMA AÇIKLANDI

ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) bünyesindeki bağımsız uzmanlardan oluşan düzenleyici kurul Pfizer/BioNTech aşısına ezici çoğunlukla onay verdi.

BAKAN KOCA 4 İLİ İŞARET ETTİ

Koca, Gaziantep, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Denizli valileri, il sağlık müdürleri ve halk sağlığı başkanlarıyla çevrim içi görüşerek, durum değerlendirmesi yaptıklarını belirtti.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Sadakat kartlarında biriken para puanları kullanmak isteyen tüketiciler için son tarih 31 Aralık. Tüketici dernekleri, ihtiyaç kapsamında puanların kullanılmasını öneriyor.

FAS VE İSRAİL ANLAŞMAYA VARDI

ABD Başkanı Trump, Fas ve İsrail'in tam diplomatik ilişki kurulmasına yönelik anlaşmaya vardığını duyurdu.

PSG-BAŞAKŞEHİR MAÇINDA IRKÇILIK SKANDALI

Karşılaşmasının 4'üncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekildi.

NİHAT ÖZDEMİR TABURCU OLDU

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in son yaptırdığı Covid-19 testinin negatif çıktığı ve tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildiği açıklandı.

CANLI YAYINA KATILIP KÜFÜR ETTİ

Modacı Gülşah Saraçoğlu, eski sevgilisi Gökhan Göz’ün canlı yayınına katılarak, küfürler yağdırdı.

AYRILIK İDDİALARI GERÇEK ÇIKTI

Hadise, “Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim” açıklamasında bulundu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER