Oynatma Listesi
HABERLER

Milliyet'te Haftanın Özeti (12 Şubat 2021)

İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan haber başlıkları;

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Örneği olmayan bir muhalefetle karşı karşıyayız. Her ilimizde üniversite kurduğumuzda nasıl feveran ettiğini unutmadık” dedi.

- İstanbul’da kar yağışının pazar günü şiddetini artırması bekleniyor. Kar kalınlığının yer yer 1 metreye ulaşacağı tahminleri yapıldı

- Kovid-19’la mücadele sürecinde 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 60 yaş ve üzerindeki eşlerinin ilk doz aşılarının uygulanmasına başlandı.

- Milli Uzay Programı Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2023 sonunda Ay'a ulaşarak sert iniş gerçekleştireceğiz” dedi.

- Faizsiz konut ve taşıt edindirmeyle ilgili tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasını içeren kanun teklifi Meclis Başkanlığına sunuldu.

- Türk Silahlı Kuvvetleri ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri personelinin katılımıyla Kars'ta düzenlenen "Kış 2021 Tatbikatı"tamamlandı.

- İrfan Can Kahveci transferi hakkında konuşan Abdurrahim Albayrak, “Bende ne fotoğraflar var ama paylaşmıyorum, kimseye de vermedim” dedi.

- Abdurrahim Albayrak'ın sözlerine yanıt veren Emre Belözoğlu, “Başkasıyla sözleşmesi olan oyuncuyla ilgili konuşmak yöneticilik değil” dedi.

- Tedavi gördüğü hastanede 58 yaşında yaşamını yitiren Türk sanat müziği sanatçısı Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı.

- Hülya Avşar, “Mavi Mavi” filminde İbrahim Tatlıses’le olan öpüşme sahnesiyle ilgili “İbrahim’in herkesi öyle öptüğünü düşünüyorum” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER