Oynatma Listesi
HABERLER

Milliyet'te Haftanın Özeti (19 Haziran 2020)

İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan başlıkları...

SINIRLI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI TALİMATI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YKS ve LGS sınavlarının yapılacağı günlerde gidiş ve dönüş saatlerinde yoğunluk olmaması için sınırlı sokağa çıkma yasağı talimatı verdi.

VAKA SAYILARINI TEK TEK AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs için kritik durumda olan 10 ilin son 1 aydaki, son 1 haftadaki ve son 3 gündeki günlük ortalama vaka sayılarını açıkladı.

TÜRKİYE’DEN LİBYA’YA ÜST DÜZEY ZİYARET

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve MİT Başkanı Hakan Fidan Libya'ya gitti.

TAMAMLAYICI EMEKLİLİK SİSTEMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kıdem tazminatı düzenlemesine ilişkin Bakan Selçuk ile beraberindeki işveren ve işçi sendikaları temsilcilerinden oluşan heyeti kabul etti.

KONUT SATIŞI 3 İLÇEDE TAVAN YAPTI

İstanbul’da konut satışları yılın ilk 5 ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 4,9 azalırken, 14 ilçede arttı. En yüksek artış yaşanan ilçeler Ümraniye, Sultangazi ve Beylikdüzü oldu.

HİNDİSTAN-ÇİN SINIRINDA GERİLİM

Hindistan ile Çin arasında Himalaya Dağları'nın batısındaki gerginlik, her iki ülkenin mühimmat ve birlik sevkiyatı yapmasıyla endişe yarattı.

SIRLAR ORTAYA DÖKÜLDÜ

Trump ailesinin başı, sırlarla dolu ailenin gizlisini saklısını ortaya döken ve birbiri ardında yayınlanan kitaplarla büyük dertte.

KERİMCAN DURMAZ HAKKINDA HAPİS İSTEMİ

65 yaş üstü vatandaşlara yönelik paylaşımıyla tepki çeken Kerimcan Durmaz'ın, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan 1 yıla kadar hapsi istendi.

MAX KRUSE SÖZLEŞMESİNİ TEK TARAFLI FESHETTİ

Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Kruse, sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Sarı-lacivertli kulüp konuyu spor yargısına taşıyacağını açıkladı.

GALATASARAY’A RİVA PİYANGOSU

Sarı-kırmızılı kulübün Emlak Konut ile birlikte gerçekleştirdiği 'Düşler Vadisi' projesi tavan yaptı, 509 konutluk ilk etabın 430 villası satıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER