Oynatma Listesi
HABERLER

Milliyet'te Haftanın Özeti (21 Ağustos 2020)

İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan haber başlıkları...

TÜRKİYE’NİN BEKLEDİĞİ MÜJDE AÇIKLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye, tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirdi” dedi.

‘KÜRESEL KRİZDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ’

Bakan Albayrak, “Türkiye ekonomisi, dünden bugüne nasıl direncini koruyarak nice badirelere göğüs gerdiyse bu küresel krizden de daha da güçlenerek çıkacaktır” dedi.

65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLAN İLLER ARTIYOR

Coronavirüs vakaları artış gösterince valilikler bünyesindeki İl Hıfzıssıhha Kurulları, risk grubunda bulunan 65 yaş üstü vatandaşları korumak için peş peşe kısıtlama kararları aldı.

MERKEZ BANKASI’NDAN FLAŞ LİKİDİTE HAMLESİ

TCMB, reel kredi büyümesi koşullarını sağlayan bankalar için Türk lirası ve yabancı para zorunlu karşılık oranlarının artırılmasına karar verdi.

YUNANİSTAN’DA BÜYÜK PANİK

Orduya ait iki internet sitesinin fişi çekilirken, Yunan genelkurmayının gizli bilgilerinin çalınmış olabileceği endişesi bulunuyor.

“SİGARA İÇTİĞİM İÇİN MASKE TAKMADIM”

İstanbul Kadıköy’de iki polisin açığa alındığı olayda 19 yaşındaki Rana B.'nin ifadesi ortaya çıktı.

BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLADI

Gökhan Gönül, “Erol hoca sağ olsun takımı gebertiyor, çok çalıştırıyor. İnşallah güçlü bir şekilde sahalarda olacağız” dedi.

UEFA KULÜPLER SIRALAMASI YAYINLADI

200 takımın bulunduğu listenin ilk sırasında Bayern Münih bulunurken, Beşiktaş 28, Fenerbahçe 52, Galatasaray 64, Başakşehir 71, Trabzonspor 170. sırada yer aldı.

GÜNDEME DAMGA VURAN AŞK İDDİASI

Nisa Bölükbaşı ile Survivor ikincisi Barış Murat Yağcı'nın sarmaş dolaş görüntülenmesi "Aralarında aşk mı var?" sorusunu akıllara getirdi.

HALİT ERGENÇ: ÇOK ÜZGÜNÜM

Meslektaşı Ozan Güven hakkında 'destek' olarak algılanan sözleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Halit Ergenç özür diledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER