Oynatma Listesi
HABERLER

Milliyet'te Haftanın Özeti (7 Ağustos 2020)

İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan başlıkları...

ALTIN VE DOLAR AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Bu dalgalanmalar her zaman olur. İniş ve çıkışlar olur. Bunların hepsi düzelecek TL'nin yerli yerine oturacağına inanıyorum” dedi.

LÜBNAN’DA ÇOK ŞİDDETLİ PATLAMA

Beyrut limanında meydana gelen patlamada en az 100 kişinin hayatını kaybettiği, binlerce kişinin de yaralandığı bildirildi.

YENİ KORONA VİRÜS GENELGESİ

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine, “Nişan/Nikah, Düğün, Sahil Bölgeleri Denetimleri” konulu genelge gönderdi.

UKRAYNALI MODEL İZMİR’DE DARP EDİLDİ

Daria Kyryliuk ile erkek arkadaşı Baran Güneş, Bakırköy Adalet Sarayı'nda ifade verdi. Kyryliuk ve Güneş güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu.

YUNANİSTAN İLE MISIR ARASINDAKİ SÖZDE ANLAŞMA

Dışişleri Bakanlığı; “Sözde deniz yetki alanları sınırlandırma anlaşması Türkiye için yok hükmündedir” açıklamasında bulundu.

ARAÇ BAŞINA 5 BİN TL CEZA KESİLECEK

İkinci el otomobil alım satım işiyle uğraşan kişiler için zorunlu hale getirilen yetki belgesi uygulaması 1 Eylül 2020 tarihi itibariyle başlıyor.

HEYECAN YARATAN AŞI İDDİASI

Covid-19 aşısı için dünyayı heyecanlandıran bomba bir iddia geldi. İddiaya göre corona virüs aşısı 3 Kasım'dan önce hazır olacak.

FENERBAHÇE TRANSFER BOMBALARINI PATLATTI

Harcama limiti krizini aşmaya çalışan sarı-lacivertli ekip; Mert Hakan, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak’ı kadrosuna kattı.

ARDA TURAN GALATASARAY’DA

Galatasaray, Arda Turan ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, "Yuvana hoş geldin Arda Turan" paylaşımında bulundu.

USTA OYUNCU ÜSTÜN ASUTAY HAYATINI KAYBETTİ

Tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybeden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Üstün Asutay'ın cenazesi toprağa verildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER