Oynatma Listesi
HABERLER

MSB paylaştı: Suriye'nin kuzeyinde sızma girişimi önlendi, 9 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, sızma girişiminde bulunan terörist grubun başarılı bir şekilde önlenmesine ait görüntüler paylaştı.

Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki saldırının ardından hava harekatları ve kara ateş destek vasıtalarıyla vurulan hedeflerde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 23 oldu.

Milli Savunma Bakanlığı terör hedeflerine yönelik düzenlenen operasyonlara ilişkin son dakika gelişmesini paylaştı.

MSB'den yapılan açıklamada, 'Pençe-Kilit Harekât bölgesindeki terörist saldırısının ardından Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlarda etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 23’e yükseldi.' denildi.

SIZMA GİRİŞİMİ ÖNLENDİ

Suriye'nin kuzeyinde de devam eden operasyonlarda 12 kişilik terörist grubunun sızma girişimi başarılı bir şekilde önlendi. O anlar Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşıldı.

MSB'den yapılan paylaşımda, 'Kahraman komandolarımız, Suriye kuzeyindeki 12 kişilik bir terörist grubun sızma girişimini başarılı şekilde önledi. Dün gece saldırı hazırlığı yaparak Barış Pınarı bölgesine sızmaya çalışan teröristlere ateş destek vasıtalarıyla müdahale edilerek 9 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. ' ifadeleri kullanıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER