Oynatma Listesi
HABERLER

Murat Kurum: Malatyamız eskisinden güzel bir şehir olacak

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sultangazi’de 'Malatyalılar Buluşması'na katıldı. Kurum, “Malatya’daki felaketin ilk anından itibaren hep sizlerin yanında olduk. O gece iki saat sonra biz Malatya'mızdaydık. Malatya'mızda afetzede kardeşlerimiz için 8 bin konut inşa ettik, vatandaşımıza teslim ettik. Şubat ayında deprem bölgesinde 180 bin konutumuzun inşasını başlattık" dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Sultangazi’de Malatyalılarla bir araya geldi. Programa Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, AK Parti Milletvekili Halis Dalkılıç da katıldı.

“MALATYA’DA 8 BİN KONUT İNŞA EDİP VATANDAŞIMIZA TESLİM ETTİK"

6 Şubat depreminden etkilenen illerden biri olan Malatya’da 8 bin konutun inşa edilerek depremzede vatandaşlara teslim edildiğini söyleyen Kurum, “Asrın felaketinde bir kez daha tecrübe ettik. Malatya’daki kardeşlerimin çektiği acıları İstanbul’daki kardeşlerimiz de paylaştı. O gün tüm afetlerde olduğu gibi Malatya’daki felaketin ilk anından itibaren hep sizlerin yanında olduk. Malatyalı kardeşlerimizin acılarını paylaştık, yaralarını sarmanın gayreti içerisinde olduk. Bu yüzden Malatyalı kardeşlerimiz bizi iyi bilir, iyi tanır. O gün Malatya'mızda omuz omuzaydık, gönül gönüle aynı hüznü yaşadık, aynı acıya ağladık, aynı kederi, aynı kaderi paylaştık. Vatandaşlarımız, sizler en ufak bir mağduriyet yaşamasın diye tüm imkânlarımızı seferber ettik. Ve bugün hamdolsun Malatya'mızı yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Değerli hemşehrilerim işte Malatya'mızda afetzede kardeşlerimiz için 8 bin konut inşa ettik, vatandaşımıza teslim ettik. O gece iki saat sonra biz Malatya'mızdaydık" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER