Oynatma Listesi
MAGAZİN

Pelin Akil eşinden bu cevabı hiç beklemiyordu

Meslektaşı Anıl Altan ile evli olan ve bu evlilikten ikiz bebek sahibi olan Pelin Akil, sosyal medya hesabından yaptığı keyifli paylaşımlarla takipçilerinin enerjisini yükseltiyor. Akil, son paylaşımında eşiyle olan bir diyaloğunu takipçilerine ulaştırdı.

Anıl Altan ve ikiz kızları Alin ve Lina ile mutlu bir hayat sürdüren Pelin Akil, sosyal medya hesabından geçirdikleri mutlu anları paylaşmaya devam ediyor.
Özel hayatlarına dair samimi paylaşımlar yapmaktan geri durmayan Pelin Akil, eşine takipçileri önünde bir soru yöneltti ancak aldığı yanıt onu hiç memnun etmedi. O sırada çocuklarıyla vakit geçiren Anıl Altan’a: ‘Milyonların önünde bana güzel bir şey söyle’ şeklinde bir soru yönelten Akil bu sorusuna ‘Spor aletlerimin üzerini kapatır mısın yağmur yağıyor’ yanıtını aldı ve Instagram hesabından paylaştığı videoda bundan hiç de hoşnut olmadığını gösterdi.
Oyuncu Pelin Akil, 2016 yılında dizi setinde tanıştığı meslektaşı Anıl Altan ile nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz nisan ayında da ebeveyn olan Altan çiftinin Alin ve Lina adında ikiz kızları doğdu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER