Oynatma Listesi
MAGAZİN

Photoshop'u abarttığı düşünülmüştü! Yamulan fayansların perde arkasını yayınladı

İkinci evliliğinin beş ayda bitmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, dün yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem olmuştu. Photosop'u abartarak arkasındaki fayansları yamulttuğu düşünülen Subaşı, çok konuşulan olayın perde arkasını yayınlayarak herkesi şoke etti.

Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmuştu. Düğünlerini yapmadan önce nikah kıyan ikili, Fas'ta şehrinde birbirlerine 'sonsuza kadar evet' demişti. Fenomenin son paylaşımlarında parmağında yüzük olmaması dikkat çekmişti. Takipçileri, Subaşı'nın son paylaşımlarına; "Yüzük nerede?", "Yüzüğün yok hayırdır, cicim ayları bitti mi?" ve "Meedo neden yanında değil?" şeklinde yorumlar yazmıştı.

RÜYA EVLİLİK BİTTİ!

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’dan 2018 yılında boşanan, bu ilişkiden Melisa adında 10 yaşında kızı olan Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı.

PHOTOSHOP'U ABARTTIĞI DÜŞÜNÜLDÜ

Şeyma Subaşı, son olarak Miami'den İstanbul'a döndüğünü gecenin bir yarısı paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti. Gönderisine "Miami'den sonra hala İstanbul saat dilimine uyum sağlamaya çalışıyorum... Jet lag gerçek!" mesajını yazan ünlü ismin photoshop'u abarttığı ve fayansları yamulttuğu düşünüldü.

GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI!

Ancak gerçek çok başka çıktı. Sosyal medyada gündem olmasının ardından söz konusu fotoğrafın perde arkasını yayınlayan Subaşı, takipçilerini şaşırttı. 33 yaşındaki bir çocuk annesi fenomenin bir marka ile reklam çalışması yaptığı, fayansların özellikle çizilerek yamultulduğu ortaya çıktı.

Şeyma'nın "Ne diyim ki... E alıştım artık. Aşırı eğlendim. Bütün ekibe teşekkürler" mesajıyla reklamını yaptığı ürünü paylaştığı videoya; "Şeyma tüm Türkiye’yi trolledi", "Hepimizi kekledin" ve "Şeyma vurdu, gol oldu" gibi yorumlar yapıldı.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER