Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Senden Önce 2. Bölüm 2. Fragmanı

Kanal D’nin; entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran yeni dizisi 'Senden Önce', daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizinin yarın akşam saat 20.00'de izleyici ile buluşacak ikinci bölümünden yayınlanan ve merakı iyice arttıran yeni tanıtım, sosyal medya kullanıcıları arasında “Yine bir ters köşe geliyor” yorumlarının yapılmasına yol açtı.

D Media imzalı 'Senden Önce', yayın hayatına geçtiğimiz hafta 'merhaba' dedi. 'Senden Önce’nin ilk bölümünde yayınlanan sauna sahnesinde Merve ile Sahra arasındaki sırrın ortaya çıkması izleyenlerde ‘soğuk duş’ etkisi yarattı. Diziyi sosyal medya platformlarında yorumlayanlar, düğümlerin çözüleceği adresin ‘sauna’ olduğuna karar verdi.

İki kadının kurduğu tuzak içerisinde yaşananların izleyici ile buluştuğu dizi daha ilk bölümünde ters köşe yaparak seyircileri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken; Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.'Senden Önce’nin ikinci bölümünden iki yeni tanıtım yayınlandı. Merve ve Sahra arasındaki hesaplaşmanın üst seviyelere ulaştığı tanıtımlarda, Sahra’nın 'emlakçı' olarak Hakan’ın kardeşi Kaan’ın hayatına girmesi dizinin yeni bölümüne dair merakı iyice arttırdı.Sosyal medyada da oldukça konuşulan tanıtımlar, kullanıcılar arasında “Yine bir ters köşe geliyor” yorumlarının oluşmasına sebep oldu.

GÜÇLÜ KADRO

'Senden Önce’nin başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya paylaşıyor. İddialı dizinin oyuncu kadrosunda ise Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Timur Ölkebaş, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Mina Ünsür, Elif Baysal, Ahmet Fuat Onan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, senaryosunu Başak Angigün kaleme aldığı Senden Önce’nin yönetmen koltuğunda ise Feride Kaytan oturuyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER