Oynatma Listesi
TELEVİZYON

'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır bu akşam açığa çıkıyor

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ters köşe yapmaya hazırlanan 'Senden Önce' için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.

Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'yı buluşturan D Media imzalı Senden Önce, tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Çekimleri Şile, Balat ve Tuzla olmak üzere İstanbul'un çeşitli yerlerinde gerçekleşen dizi, ihanetin gölgesinde yaşanan entrika dolu bir hikayeyi, sıcak bir mahalle ortamını da içine alarak seyirci ile buluşturacak.

'Senden Önce', sürükleyici bir öykünün yanı sıra; sıcak ve samimi görüntülerin ekrana geleceği mahalle hikayeleri ile de yüreklere dokunacak. Genç yetenekler ile usta isimleri aynı projede buluşturan dizide, Altan Erkekli mahallenin manavı 'Derman' karakterine hayat verirken; Nalan Kuruçim 'Semiha', Işıl Dayıoğlu 'Adalet', Uğur Biçer 'Serdar', Taha Ünal ise 'Emir' karakteri ile seyirci karşısına çıkacak.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER