Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Sıla Şentürk cinayeti ile ilgili muhtar İsmail Yücel “Neler Oluyor Hayatta”ya konuştu…

Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı Neler Oluyor Hayatta’da bugün, Sıla Şentürk cinayetine yer verildi.

Giresun’da hasta babaannesine refakat eden 16 yaşındaki Sıla Şentürk’ün, sosyal medyada tanıştığı Hüseyin Can Gökçek tarafından boğazı kesilerek katledilmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

 

Programa bağlanan köy muhtarı İsmail Yücel, yaşananları Neler Oluyor Hayatta ’ya anlattı. İsmail Yücel, Sıla’nın 15 yaşındayken katille tanıştığını sonra da beraber kaçtıklarını söyledi. Kaçma olayının ardından yaşananları anlatan Yücel “Aile, Hüseyin Can Gökçek’ten şikayetçi oluyor ve Gökçek hapse giriyor. İki tarafın ailesi tanışıyor. Sıla’nın ailesi olayın yatışması için kızlarının okulu bitirmesini söylüyor.” dedi. Sonra da ailenin şikâyetten vazgeçtiğini Gökçek’in de hapisten çıktığını belirtti.  Muhtar ortaya atılan nişanlı iddialarını da yalanladı. “Nişan yok kendi aralarında barış imzalanıyor, bu söylemler hepimizi çok üzdü” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER