Oynatma Listesi
HABERLER

Şişli'de bir evde 3 kişi ölü bulundu

Şişli Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğulurken, olayla ilgili de detaylar ortaya çıkıyor.

Şişli Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Dehşet dakikalarıyla ilgili polisin ilk incelemesi tamamlandı.

 

SİLAH SESLERİ DUYULDU

Fulya'daki 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İçeriye giren polis ekipleri, biri kadın 3 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

 

Olay yerine gelen ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Polis olay yerinde bulunanların ifadesine başvurdu.

ÖLDÜRDÜ, İNTİHAR ETTİ

İlk inceleme sonucu Y.S.B. (34) adlı saldırganın, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen B.V. (28) ile birlikte yaşadığı Ö.A. (29)'yı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirlendi. Olay yerinde inceleme devam ediyor.

"POLİS DİYE BAĞIRMIŞ"

Olayla ilgili konuşan Nurettin Akkaya isimli emlakçı, "Duyduğum kadarıyla saat 07.30 - 08.00 aralarında kadın bağırmış polis polis diye. Ondan sonra silah sesi duyulmuş. Oturanları tanımıyorum. 30 senedir burada oturuyorum ama hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Üçüncü kişiyi bilmiyorum. Onları hiç tanımıyor. Ağızdan duydum yani" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER