Oynatma Listesi
HABERLER

Son dakika.... İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı

İran lideri İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter Doğu Azerbaycan'da kaza geçirdi.

İran medyası Cumhurbaşkanı Ayetullah İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter Doğu Azerbaycan'da kaza yaptığını yazdı. Kurtarma ekiplerinin Reisi ve kaza yapan helikopteri aramaya başladığı bilgisi verildi. Reisi'ye eşlik eden bir başka helikopterde ise bazı bakan ve yetkililer taşınıyordu ancak onlar sorunsuz bir şekilde varış noktalarına ulaştı. Yerel halk, bölgedeki sisli hava nedeniyle helikopterin durumunun henüz bilinmediğini söylüyor.

DEVLET TELEVİZYONU DOĞRULADI

İranlı yetkililer ise yapılan telefon görüşmeleri sonucunda kazada can kaybının olmadığını öne sürdü. İran devlet televizyonu ise Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin kaza geçirdiğini ve yardım ekiplerinin kazanın yaşandığı bölgeye ulaşmaya çalıştığını doğruladı. Tasnim ayrıca İran dışişleri bakanının da bu helikopterde bulunduğu yazdı.

Uluslararası haber ajansı AFP ise söz konusu kazayı doğruladı ancak Reisi'nin helikopterde olup olmadığının henüz kesinleşmediğini bildirdi.

SAĞLIK DURUMU BELLİ OLDU

Reisi'nin helikopterinde bulunan yetkililer kaza sonrası İran liderinin durumunun iyi olduğunu ve tedbir amaçlı Tebriz'e götürüldüğünü belirtti. İran medyasının duyurduğu detayı Rus devlet medyası TASS'da doğruladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER