Oynatma Listesi
TELEVİZYON

'Taş Kağıt Makas' oyuncusu Burak Yörük, 'Fecir' ile köşeyi döndü!

Her çarşamba akşamı yayınlanan Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', hikayesi ile olduğu kadar karakterleriyle de dikkat çekiyor. Çok zengin bir müteahhidin sosyopat oğlu 'Fecir Emirkıran’a hayat veren ünlü oyuncu Burak Yörük, “İlk bölümden sonra rolümle ilgili kötü yorumlar bekledim aslında ama herkes çok iyi yorumlar yaptı. Bu tip köşeli bir karakterle takdir toplayabilmek tabii ki çok gurur ve onur verici bir şey” dedi.

Kadrosunda usta oyuncuları buluşturan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisi, tanıtım filmleri ve sürükleyici sahneleriyle adından sıkça söz ettirmeye başladı. Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini üstlendiği dizide Fecir karakterine hayat veren Burak Yörük, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar’a özel açıklamalar yaptı.

Fecir’i güç kompleksi olan bir çocuk olarak nitelendiren oyuncu, "Fecir, çok zengin bir müteahhittin oğlu ve bir veliaht. Ama büyük bir sosyopat. Babasıyla olan ilişkisi, annesinin olmayışı, biraz karanlık tarafları var. Bana sorarsanız güç kompleksi olan bir çocuk. Kendini kanıtlama ihtiyacı hissediyor özellikle babasına. Değişik biri" dedi.

“ASIL OYUNCULUK, KÖŞELİ KARAKTERE HAYAT VERMEK”

Fecir’den çok etkilendiğini de dile getiren Burak Yörük, “Bunca yıl gözlemlediğim, hiçbir zaman idealize etmediğim, beğenmediğim bir insanı canlandırmak nasıl bir his olacak diye merak ettim. Oyunculuk bu köşeli karakterleri oynamak gibi geliyor bana. Biz oyuncular için işin zevkli kısmı kendimizden en uzak ve en alakasız karakteri oynamak bence. O yüzden bu beni heyecanlandırdı” şeklinde konuştu.

"HAKİKATEN ŞAŞIRMIŞLAR"

Dizi yayına girdikten sonra sosyal medyadan da güzel yorumlar aldığını dile getiren Yörük, “Taş Kağıt Makas biliyorsunuz bir uyarlama ve senaryosunu bilenler tabii ki var. Ben başlarda kötü yorumlar bekledim aslında ama herkes çok iyi yorumlar yaptı. Zaten ‘Beni Kanal D’de çok farklı göreceksiniz’ demiştim. Hakikaten şaşırmışlar, mutlu da olmuşlar. Bu tip köşeli bir karakterle takdir toplayabilmek tabii ki çok gurur ve onur verici bir şey” dedi.Fecir’den sonra annesi ile yaşadığı bir anıyı da paylaşan sempatik oyuncu “Sabah uyandığınızda sesiniz biraz kalın olur ya, annem de bir sabah aramıştı. Tabii benim de sesim biraz kalın. Bana 'Cebir mi oldun he kalın ses?' dedi. Ben de 'Cebir değil, Fecir anneciğim' dedim" ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER