Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'

Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Ekipler Tuğçe'yi ağır yaralanmış şekilde buldu. Eren kızının üzüntüsünü Kubilay'dan çıkarttı. Efe çaresizlik içerisinde olumlu haber bekliyor.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, kadrosunda Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerin yer aldığı Yargı 87'nci bölümüyle ekrana geldi. Diziden öne çıkanlar şu şekilde:

LAÇİN NİKAHI TERK ETTİ

Yekta ve Laçin nikah için masaya oturmuşlardı. Memurun sorusuna Laçin, Yekta'nın gözlerine bakarak "Senin gibi birisiyle asla evlenmeyeceğim. Hayatın boyunca beni ezdin, beni kullandın. Tek istediğin sana köle olan Laçin'in hizmeti. Seni ve oyunlarını anlayacak kadar çok yaşadım ben Yekta. Ne seni ne de sana ait olan hiçbir şeyi istemiyorum o yüzden hayır." dedi.

EREN'İN SÖZLERİ YÜREK YAKTI

Eren ve Efe elindeki cinayet dosyayı için deniz kıyısına gelmişlerdi. Ekiplerde denizde bir başka kişinin bedenine ulaştılar . Eren bulunan kişinin cinsiyetini vesaire sorarken örtüyle kapanan yüzünü açınca dehşete kapıldı. Tuğçe'nin ağır yarali haliyle yüzleşen Eren ve Efe yardım çığlıklarıyla ambulansa taşıdı. Eren, "Parçalamışlar kızımı, parçalamışlar Ilgaz" sözleri yürek yaktı.

EFE ACISIYLA KENDİNDEN GEÇTİ

Efe ile Parla gözyaşları içinde acısını paylaşıyorlardı. Efe, "Şu anda dünyayı yakmak istiyorum. Tuğçe'nin sağlam bir yeri kalmış mı? Ben beni seven tek bir insanı, sevdiğim kadını koruyamadım." sözleriyle duvarı yumruklayarak kendinden geçti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER