Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Yargı 34. Bölüm Fragman (Sezon Finali)

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın sezon finalinden ilk tanıtım yayınlandı. Ilgaz ve Ceylin’in romantik anlarının gözler önüne serildiği tanıtımdaki sürpriz düğün sahnesi izleyenleri etkileyecek bölümün sinyallerini veriyor.

Aylardır heyecan dolu bir hikâyeyi ekranlara taşıyan Yargı'nın sezon finali 29 Mayıs Pazar akşamı seyirciyle buluşacak. Sezon finaline günler kala bölümden yayınlanan ilk tanıtım, izleyenlerin yüzünde tebessüm yaratıyor.

 

"BİR DAHA BOŞANMAK GİBİ SAÇMALIKLAR YOK"

Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz) barıştığı anların ekrana geldiği tanıtımda, izleyici rüya gibi bir düğüne tanıklık ediyor. Ceylin'in "Son değil mi? Bir daha boşanmak gibi saçmalıklar yok" sözlerine Ilgaz, "Asla! Bir daha seni bırakırsam bil ki son nefesimi vermişimdir" cevabını veriyor.Romantik anların yaşanacağı bir bölümün habercisi olan tanıtım, sezon finali heyecanını ikiye katlarken, göz kamaştırıcı düğünde yaşanacaklar merak konusu oluyor. Yargı, nefes kesici sezon finaliyle seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Başladığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Nergis Öztürk, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, sezon finaliyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER