Oynatma Listesi
TELEVİZYON

'Yargı' dizisinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı

Kanal D’nin; Ay Yapım imzalı, her pazar akşamı izleyenlere soluksuz bir seyir zevki sunan dizisi 'Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Ceylin için tutuklama kararı çıkmasının ardından Ilgaz, Ceylin’in masumiyetini kanıtlamak için her şeyi göze alıyor.

Yargı’da heyecan tam gaz sürüyor. Ilgaz, Ceylin’i korumak için elinden geleni yaparken; Yekta, Ilgaz’ı adam kayırmakla suçluyor. Ilgaz’ın, Ceylin’i korumak için yaptığı hamleler ise adliyede tepki çekiyor. Kızını cezaevine götürürlerken gören Gül, derin bir üzüntü yaşarken anne kızın duygusal anları tanıtımda ön plana çıkıyor. Merdan ve Seda’nın karşılaşması gerilimi yükseltirken, Ceylin’in isyanı yürekleri burkuyor.

 

"SENİ SEVİYORUM"
Ilgaz’ın Ceylin’e “Yanındayım ben buradayım, seni seviyorum" demesinin ardından Ceylin’in gözyaşlarına boğuluşu ve ikilinin sarıldığı anlar herkesi derinden etkileyecek bir bölümün habercisi oluyor.

Yargı’nın kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı, verilen kısa bir sağlık arası sebebiyle 9 Ocak Pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu dizi, yeni bölümüyle 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER