Oynatma Listesi
HABERLER

YKS'nin ikinci oturumu AYT'den çıktı, hastaneye koştu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 81 ilde ve Lefkoşa'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testleri (AYT) 13.15'te sona erdi. Öte yandan Maltepe'de sınav yolunda kardeşinin kullandığı motosikletle kaza geçiren öğrenci sınavdan çıktı. Sınavının iyi geçtiğini söyleyen genç kız, kapının önünde bekleyen ailesiyle birlikte hastaneye gitti.

Maltepe Altayçeşme Mahallesi'nde sabah saatlerinde üniversite sınava girmek için kardeşiyle birlikte motosikletle yola çıkan öğrenci Yeşim Şeker, karşı yönden gelen bir araçla çarpışmaları sonucunda yaralandı.

Genç kıza ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Ancak öğrenci hastaneye gitmek yerine sınava girmeyi tercih etti. Yaralı genç kızı sınava olay yerine kaza raporu tutmaya gelen trafik polisi ekipleri yetiştirdi.

Altayçeşme İlkokulu'nda girdiği sınavdan çıkan Yeşim Şeker, "Sınavım iyi geçti. Bildiklerimi yaptım. Kendimi toparladım. İyi olduğumu bildiğim için girdim. Alllah'a şükür daha kötü bir şey olmadı. Boyunlukla zorlandım kafamı eğerken. Ama yine de soruları okuyabildim. Polis ekipleri beni getirdiler çok teşekkür ederim onlara. Allah razı olsun. İyi ki daha kötü bir şey olmadı" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER