Otomobil Otomobilinizde plastik şişe görürseniz, risk taşıyorsunuz!

Otomobilinizde plastik şişe görürseniz, risk taşıyorsunuz!

11.06.2018 - 11:52 | Son Güncellenme:

Günümüzde otomobil kaçakcılığı ve otomobil hırsızlarının sayısı giderek artmaya başladı. Bu sebeple otomobil hırsızları neredeyse her gün yeni teknikler geliştirerek otomobil çalmaya devam ediyorlar. Son olarak hırsızların geliştirdiği yeni teknik konusunda Polis sürücüleri uyarmaya başladı. Eğer otomobilinizin ön sağ tekerliğinin üstünde plastik şişe bulunuyorsa, otomobiliniz risk taşıyor demektir. İşte tüm detaylar...

Otomobilinizde plastik şişe görürseniz, risk taşıyorsunuz

Günümüzde otomobil kaçakcılığı ve otomobil hırsızlığı giderek artmaya başladı. Bu yüzden otomobil hırsızları neredeyse her gün yeni teknikler geliştirerek hırsızlık yapmaya devam ediyorlar. Bazı sürücüler bunun tedbirini önceden alsa da, bazıları buna engel olamıyor. Son olarak otomobil hırsızlarının geliştirdiği yeni yöntem konusunda Polis sürücüleri uyarmaya başladı. Eğer otomobiliniz ön sağ tekerleğininin arasında plastik şişe bulunuyorsa, büyük bir risk taşıyorsunuz anlamına geliyor. Peki bu nasıl oluyor?

Haberin Devamı

Öncelikle otomobilin ön sağ tekerleğinin üstüne plastik şişe yerleştiriyorlar. Böylelikle araç sürücüsü de şişeyi göremiyor. Bunun ardından otomobil hırsızları sürücünün arabayı çalıştırmasını bekliyor. Bu sırada sürücü aracını çalıştırırken duyduğu ses üzerine, plastik şişenin varlığından haberdar olmadığından hemen aracından çıkıp ne olup bittiğine bakıyor.
Sürücü, araçtan inip aracı kontrol ederken, otomobil hırsızlarıda hemen devreye giriyorlar. Bazen aracın içindeki değerli eşyaları bazense en kötüsü, aracı çalıyorlar.

Konuyla ilgili 6 milyondan fazla izlenen bu videoda, otomobil sürücülerine bu teknik detaylıca anlatılıyor. Videoyu çeken kişi otomobil hırsızlarını canlandırarak olayı daha iyi anlamınızı sağlıyor. Bu gibi vakalara önceden önlem almak adına videoyu izlemenizi tavsiye ederiz.

Haberin Devamı

İşte o video: