Otomobil Polestar Volvo XC60'ın performansını artıracak

Polestar Volvo XC60'ın performansını artıracak

10.07.2017 - 15:57 | Son Güncellenme:

Volvo'nun performans markası Polestar, Volvo XC60 SUV ve T8 gibi bazı otomobiller için bir dizi performans arttırıcı güncelleme sundu.

Polestar Volvo XC60ın performansını artıracak

İsveç merkezli otomobil üreticisi Volvo'nun alt performans markası Polestar aralarında XC60 SUV'un da bulunduğu bazı otomobil modelleri için performans yükselten bir dizi paketi tanıttı.

Haberin Devamı

Yükseltme paketi güç aktarım mekanizmasındaki 5 alanda optimizasyonlar içeriyor. Volvo bu paketin XC60'ın motor performasını, gaz pedalı kavramasını, vites değiştirme hızını ve tutuşunu arttırdığını belirtiyor. Bu değişiklikler daha yüksek güç ve tork sağlamak için yapıldı.

Hedeflerinin Volvo sahipleri için her türlü günlük sürüş durumunda kullanılabilir performans oluşturmak olduğunu söyleyen Polestar Araştırma ve Geliştirme Müdürü Yardımcısı Henrik Fries yeni XC60'ın dinamik şasisi ve teknoloji harikası güç aktarma mekanizmasıyla çalışmak için mükemmel bir temel sağladığını ifade etti.

Bu güncelleme sayesinde T8 hibrit model otomobilin beygir gücü 401'den 415'e yükseldi. Elektrik sahası 45 kilometre olarak korundu.

Haberin Devamı

Polestar optimizasyon paketi için herhangi bir fiyat açıklaması henüz yapılmadı.

Hazırlayan: Mehmet Can Kömürcü