Otomobil Renault Taliant fiyat listesi belli oldu! Renault Taliant ne zaman satışa sunulacak?

Renault Taliant fiyat listesi belli oldu! Renault Taliant ne zaman satışa sunulacak?

24.05.2021 - 11:10 | Son Güncellenme:

Renault'un yeni sedanı Taliant'ın Türkiye satış fiyatı belli oldu. Uzun bir zamandır merak edilen Renault'un yeni B-Sedan Segment aracı Taliant, Symbol'un halefi olarak yollarda yerini alacak. Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş AA'ya yaptığı açıklamada otomobilin satışa sunulacağı tarih ve fiyatlandırma konusunda açıklamalarda bulundu. İşte Renault Taliant 2021 fiyat listesi ve satışa sunulacağı tarih...

Renault Taliant fiyat listesi belli oldu Renault Taliant ne zaman satışa sunulacak

Renault Taliant fiyatı ne kadar sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Renault grubunun B-Sedan segment aracı olan Taliant 25 Mayıs tarihinden itibaren bayilerde satışa sunulacak. Konuya dair açıklamalarda bulunan Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş otomobilin satyışa sunulacağ8ı tarih ve fiyatlandırma konusunda açıklamalarda bulundu. Başlangıç fiyatı olarak Türkiye'de pazara hızlı bir giriş yapması beklenen Taliant başlangıç fiyatı olarak 167 bin 900 TL'den sınırlı sayıda aracını satışa sunacak.

Haberin Devamı

Taliant, X-Tronic şanzıman, kör nokta uyarı sistemi, kablosuz Apple Car Play, 8 inç dokunmatik multimedya ekranı ve elektrikli park freni gibi dikkati çeken özellikleri de beraberinde getiriyor. Model, Joy ve Touch donanım seviyeleriyle tüketicilerle buluşacak.

Renault Taliant 4.396 mm uzunluğu ve 2.649 mm aks açıklığına eşlik eden eğimli ön camı ve toplam 1.501 mm yüksekliği ile dikkati çeken bir görünüme sahip.

Renault Taliant fiyat listesi belli oldu Renault Taliant ne zaman satışa sunulacak