Otomobil Yeni Renault Master satışa sunuluyor

Yeni Renault Master satışa sunuluyor

15.10.2012 - 14:48 | Son Güncellenme:

Renault Master Otobüs ürün gamına 19+1 versiyonunu eklendi. Orijinal üstyapı ile üretilen model, farklı ihtiyaçlar için Okul Otobüsü 19+1 ve Servis Otobüsü 19+1 olarak farklı 2 versiyon ile satışa sunuluyor.

Yeni Renault Master satışa sunuluyor

65 cm uzatılmış kabin alanı ve 31 cm daha yüksek kabin yüksekliği ile çok daha ferah bir iç hacim sunan Master Otobüs 19+1, 24 cm diz mesafesi ile de konforlu bir yolculuk sağlıyor. Sırtlık eğim ayarlı konfor tipi yolcu koltukları ise yolculuk keyfini maksimuma çıkarıyor.

ESP, sürücü hava yastığı, güvenlik sensörlü otomatik kayar kapı, otomatik basamak gibi güvenlik özelliklerinin yanı sıra Master 19+1 Okul Otobüsü versiyonlarında okul kiti ve kamera sistemi ve 3 nokta yolcu emniyet kemerleri standart olarak bulunuyor.

Ön kabin klima sistemine entegre olarak sunulan her yolcu için ayrı havalandırma kanalları ve standart olarak sunulan ısıtıcı sistemi ile kabin içi sıcaklığı her mevsime uygun olarak ayarlanabiliyor. Bagaj hacmi ise 19 yolcunuzun eşyalarını rahatlıkla taşımaları için ideal.

77.900 TL’den başlayan oldukça rekabetçi fiyatı, 3 yıl / 100.000 km araç garantisi ve Master’ın bilinen düşük yakıt tüketimi değerleri ile daha da avantajlı hale geliyor.