Oyun Macun' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'macun' Yanıtları

Macun' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'macun' Yanıtları

07.05.2021 - 14:08 | Son Güncellenme:

Günümüzde bulmacalar pek çok kişinin sevdiği aktivitelerden birisidir. Özellikle çengel ve kare bulmacalarda çıkan sorular pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Bunlardan birisi de macun sorusudur. Macun sorusunun birkaç farklı harfli cevapları bulunmaktadır. Peki macun bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada macun yanıtlarını detaylıca derledik.

Macun Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada macun Yanıtları

Macun hamur kıvamına getirilen ya da toz haline dönüştürülen maddelere verilen bir isimdir. Genel olarak inşaat sektörlerinde hava geçişlerinin önlenmesi amacı ile kullanılmaktadır.

Haberin Devamı

 Macun Bulmaca 3 Harfli Cevabı

 Macun sorusu bulmacalarda sıklıkla karşımıza çıkan bir kelimedir. Eş anlamlısı merhem olan macun kelimesinin 3 harfli, 5 harfli ve 6 harfli farklı cevapları bulunmaktadır. Macun sorusunun 3 harfli cevabı ise ''kit'' olmaktadır.

 Macun Bulmaca 5 Harfli Cevabı

 Kare ve çengel bulmacada karşımıza çıkan macun kelimesinin cevabı harf sayısına göre değişmektedir. Macun kelimesinin cevabı 5 harfli ise ''hamur'' cevabı verilebilir.

 Macun Bulmaca 6 Harfli Cevabı

 Macun kelimesinin birden fazla cevabı bulunur. 6 harfli cevabı ise ''merhem'' olarak bilinmektedir. Böylece macun kelimesinin cevabını harf sayısına göre doğru bir şekilde vermeniz mümkündür.