Geri Dön

Portakallı ayvalı zeytinyağlı kereviz tarifi

Kereviz sağlıklı yiyecekler tüketmek isteyen kişiler tarafından en çok tercih edilen besinler arasında yer alıyor. Üstelik doğru tarif ve eklemelerle lezzetini bir üst seviyeye çıkarmak mümkün. Beslenme ve Diyet Uzmanı Hazal Çatırtan Çobanoğlu portakallı, ayvalı, zeytinyağlı kereviz tarifi paylaştı.

Portakallı ayvalı zeytinyağlı kereviz tarifi
  • Ocakta
  • 3 Kişilik
  • 30 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 30 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

- 1 adet kuru soğan
- 2 adet kereviz
- 2 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet ayva
- Tuz
- Zeytinyağı
- 2 portakalın suyu

Portakallı Ayvalı Zeytinyağlı Kereviz Nasıl Yapılır?

Soğanları küçük küçük doğrayıp yağda biraz pembeleşinceye kadar pişirin.

Diğer malzemeleri doğrayıp ekleyin; tuz, portakal suyu ve biraz su ilave edip yumuşayana kadar pişirin.

Yemek biraz soğuduktan sonra 1-2 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyebilirsiniz.

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber