Sektorel Yayinlar DİNÇER LOJİSTİK YURT GENELİNE YAYILIYOR

DİNÇER LOJİSTİK YURT GENELİNE YAYILIYOR

10.01.2018 - 18:05 | Son Güncellenme:

Dinçer Lojistik, Bayi Lojistiği Projesini hayata geçirdi. Kocaeli ve İzmir gibi belirli illerde toplanan kimya sektörü, “Bayi Lojistiği” projesi ile yurt geneline yayılıyor.

DİNÇER LOJİSTİK YURT GENELİNE YAYILIYOR

Proje kapsamında 2017 yılı üçüncü çeyreğine kadar toplamda 15 ilde 65 bin m² alan üzerinde depolama ve dağıtım merkezleri kuruldu ve 2018 yılı ortasına kadar bu sayının 90 bin m² alana ulaşması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Dinçer Lojistik’in geliştirdiği Bayi Lojistiği projesi ile; tek merkezden yönetilen lojistik faaliyetlerin bölgesele yayılarak, depolama ve dağıtım maliyetlerinin minimize edilmesi, ürünlerin satış ve tüketim noktalarına en hızlı şekilde ulaştırılması ve kimya sektörü üreticilerinin maliyetlerinde ciddi oranda artışa sebep olan ADR mevzuatı kaynaklı maliyetlerin konsolidasyon olanakları ile azaltılması gibi, müşterilere yönelik satış artırıcı etkiler hedefleniyor.

Maliyet 25 milyon TL

Proje yatırımının ilk ayağı; araç ve depo yatırımları dâhil 25 milyon TL civarında olduğu ve bu bedelin sağlanacak verimliliklerle birkaç yılda kendini amorti etmesi öngörülüyor. Projenin ikinci etabına başlayan Dinçer Lojistik; dijital çözümlerle anlık veri akışının sağlanması, sevk bilgilerinin anlık takibi, e-arşiv gibi benzeri alt projeler geliştirilerek lojistik sektöründeki dijitalleşme çalışmalarında da belirgin bir ivme kazanmayı öngörüyor.

Haberin Devamı

Dinçer Lojistik; “Bayi Lojistiği” modeli sayesinde distribütör bayilerin depolarını ve nakliyelerini yönetip, lojistik sektöründeki uzmanlığını ve konsolidasyon olanaklarını kullanarak hizmet alan tarafında maliyetlerini yüzde 20 oranında düşürmeyi ve bu sayede de bayi veya müşteri tarafındaki kuruluşların esas işlerine konsantre olmalarını sağlamayı hedefliyor.

Söz konusu yeni depolama ve dağıtım merkezleri ile birlikte, hizmet noktası sayısını toplamda 15 farklı il ve 21 farklı lokasyona çıkaran Dinçer Lojistik, bu sayede müşterilerine daha hızlı, daha etkin ve daha verimli hizmet sunabilmenin de projenin doğal bir çıktısı olduğunu öngörüyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Bu sayfada ‘’reklam uygulaması’’ yapılmıştır.