SiyasetArtık silahlar sussun herkes konuşsun!

Artık silahlar sussun herkes konuşsun!

28.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, “Eşkıyalık olmasın memlekette, terör olmasın, silah olmasın, kan olmasın. Bizim amacımız adamları susturmak değil, silahları susturmaktır” dedi.

Artık silahlar sussun herkes konuşsun

Ergün, AK Parti Ar-Ge Başkanları toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, özellikle hak ve özgürlüklerin alanının genişlediğine ve daha da genişleyeceğine işaret ederek şunları söyledi:
“12 Eylül referandumu bu konuda dönüm noktası oldu. Çünkü birçok şeyin önü açılmış oldu. Bizim Türkiye’de yapmak istediğimiz şey, eşkıyalık olmasın memlekette, terör olmasın, silah olmasın, kan olmasın. Bizim amacımız adamları susturmak değil, silahları susturmaktır. Silahlar sussun, herkes konuşsun. Ne istiyorsa konuşsun. Demokrasi de en aykırı şeyler talep edilebilir.”
Ergün, “İnancından, ırkından dolayı aşağılandığı zaman insandan bir şey bekleyemezsiniz. Onunla mücadele etmek zorundayız” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'

Cadde | 09.05.2025 - 09:45

Survivor All Star 2025'te finale sayılı günler kala yarışmada heyecan giderek artıyor. Survivor macerası sona eren Senem Genç, sosyal medya hesabından olay bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Yazarlar