Siyaset 'Baba-oğul keyifli kampanya yapıyoruz'

'Baba-oğul keyifli kampanya yapıyoruz'

23.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın oğlu ve Ak Parti Elazığ milletvekili adayı Zülfü Tolga Ağar, “Bundan önce babamın bütün seçimlerinde yanındaydım, ona destek oluyordum. Bir bayrak devir teslimi oldu. Baba-oğul dünyanın en keyifli seçim süreçlerinden birini yaşıyoruz. Alt sokakta babam bir kahve toplantısı, üst sokakta ben bir kahve toplantısı yapıyorum” dedi.

Baba-oğul keyifli kampanya yapıyoruz

Zülfü Tolga Ağar, seçim çalışmalarını Elazığ’da sürdürüyor. Ağar’a seçim çalışmalarında babası Mehmet Ağar da destek veriyor.

Haberin Devamı

Ağar, “27. Dönem Milletvekili” sıfatıyla memleketi Elazığ’a ve ülkesine hizmet etmek istediğini dile getirerek çok yoğun bir seçim kampanyası yürüttüklerini, mahalle mahalle, köy köy, ilçe ilçe dolaşarak AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetleri anlattıklarını, vatandaşların sıkıntısını dinlediklerini belirtti.

‘Acemilere verilmez’

Bu seçimin ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin önemine de değinen Zülfü Tolga Ağar, “Bürokrasi ve vesayetin tamamen ortadan kaldırıldığı, halka tamamen inildiği, birebir temas kurulduğu ve hizmetlerin çok hızlı bir şekilde yürütüleceği yeni bir sistemdir. Vatandaşlarımızdan işin ehli olan, 16 senedir ak kadrolarla yaptığı hizmetlerle Türkiye’ye ve dünyaya kendini kat ve kat kanıtlamış olan sayın Cumhurbaşkanımızı seçmelerini istiyorum ve teveccüh göstereceklerine inanıyorum. Çünkü bu sistem acemi ellerin eline teslim edilemeyecek kadar önemli bir sistem. Türkiye’nin kalkınma atağının başlayacağı, bizlerin de buna destek olacağı, hepimizin daha hızlı daha müreffeh, daha zengin bir Türkiye’ye sahip olacağı sistemin başlangıcının olduğu seçimdir bu” diye konuştu.