Siyaset Bağımlılığın yolunu aile keser

Bağımlılığın yolunu aile keser

30.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, alkol, uyuşturucu, sigara gibi bağımlılıklara internet, teknoloji, alışveriş gibi bağımlılıklarının da eklendiğini belirterek, “Bu tür sorunların panzehiri olan aileyi güçlendirme zaruretidir. Aile ilişkilerinin kalitesi, aile içi dayanışma, her şeyden önce bağımlılıkların yolunu keser” dedi.

Bağımlılığın yolunu aile keser

Emine Erdoğan, Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nde (YEDAM) hayata tutunmayı başaran danışanların aileleriyle “YEDAM’la Hayata Devam” programında bir araya geldi. Emine Erdoğan’a Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Yeşilay Yönetim Kurulu üyesi Esra Albayrak eşlik etti.

Bağımlılığın yolunu aile keser


‘Azmi kutluyoruz’
Programda konuşan Emine Erdoğan, “Bizi buluşturan şeyler, her zaman sorunlar olmuyor. Bazen de çözümlerde, güzel tecrübelerde buluşuyoruz. Bu buluşmayı, hayatın renkleri ile yeniden tanışma buluşması olarak görüyorum. Bugün, bir şekilde bağımlılıklara teslim olmuş kardeşlerimizin, azim ve kararlılığını kutladığımız gündür” dedi. Emine Erdoğan, bir sorunun teşhisi doğru konulur, uygun çözüm yolları keşfedilir ve kararlılıkla uygulanırsa bunun neler kazandırdığının görülebileceğini dile getirerek, “İşte bugün, yeni bir yaşama adım atan evlatlarımızın sevincine hep birlikte ortak oluyoruz. Bağımlılıklara karşı güçlü bir irade ortaya koyarak, temiz geçirdikleri bir yıla yakın süreyi bugün taçlandırıyoruz. Cesaretleri ve iradeleri nedeniyle kendilerini tebrik ediyorum. Aynı şekilde ailelerini de kutluyorum” dedi.

Bağımlılığın yolunu aile keser


Emine Erdoğan, Flüt Sanatçısı Merve Başoğlu ile bir süre sohbet etti.