Siyaset CHP heyeti Diyarbakır'da

CHP heyeti Diyarbakır'da

13.03.2017 - 16:05 | Son Güncellenme:

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Siyasetçilerin, siyasi partilerin yurttaşlarıyla buluşup, kendini ifade etmesi son derece makul bir şeydir.Demokrasi ve özgürlüklerin sınırlandırılmasının ne kadar alçakça bir şey olduğunu herkes gördü" dedi.

CHP heyeti Diyarbakırda

CHP İstanbul milletvekilleri Gürsel Tekin, Enis Berberoğlu, Sezgin Tanrıkulu, Barış Yarkadaş, Mahmut Tanal, Ankara Milletvekilleri Murat Emir ve Necati Yılmaz, referandum çalışmaları için geldileri Diyarbakır'da CHP İl Başkanlığı'nda sabah saatlerinde basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

HOLLANDA KRİZİNDE OY HESABI"

Buradaki toplantıda CHP'liler adına konuşan İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Türkiye'nin Hollanda ile yaşadığı krizi değerlendirdi. İktidar partisi üyelerinin 'demokrasi, faşizm ve özgürlük' kelimelerini kullanmaya başlamalarının hoşuna gittiğini belirten Tekin, "Her şerden bir hayır çıkar derler. Son günlerde özellikle iktidar mensuplarının faşizm cümlesini kullanması, doğrusu hoşuma gitti. Demek ki, insanlar cehennemi görmeden, cennete inanmıyor. Galiba yeni yeni onlar da faşizmin ne olduğunu, demokrasi ve özgürlüklerin sınırlandırılmasının ne kadar alçakça bir şey olduğunu fark etmiş oldular. Siyasetçilerin, siyasi partilerin yurttaşlarıyla buluşup, kendini ifade etmesi son derece makul bir şeydir" dedi.

Haberin Devamı

BATMAN VE ŞANLIURFA'YA GİDECEKLER

Toplantıda konuşan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, bugün Diyarbakır’da halkla buluşacaklarını, yarın Batman ve ertesi gün de Şanlıurfa’da halkla bir araya geleceklerini söyledi.
Heyet daha sonra Sur ilçesinde esnafları ziyaret ederek, öldürülen eski Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin vurulduğu Dört Ayaklı Minare’nin altına karanfil bıraktı.