SiyasetCHP'den ihraç edilen Mehmet Sevigen: Yargıya gideceğim!

CHP'den ihraç edilen Mehmet Sevigen: Yargıya gideceğim!

30.11.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) tarafından partiden ihracı onaylanan eski bakan Mehmet Sevigen, Milliyet’e konuştu.

CHPden ihraç edilen Mehmet Sevigen: Yargıya gideceğim

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara - Gerekçeli kararın kendisine gelmediğini belirten Sevigen şunları söyledi: “Hukuki yollara başvuracağım. Siyasi mücadeleme devam edeceğim. Bunlar partiye ‘çökmüşler’. Talimatla iş yapıyorlar. Kemal Bey’i eleştirdim diye ihraç ediyorlar. Ben Kemal Bey’i eleştirdim. ‘Genel Başkan’ı niye eleştiriyorsun’ diyorlar. Gerekçeli kararı bekliyorum. Gelsin. Bunlar partiyi çocuk oyuncağına çevirdiler. Yargıya gideceğim, mahkemeye başvuracağım, bu verdikleri kararın iptalini isteyeceğim. Ondan sonra davulla zurnayla Parti Genel Merkezi’ne gideceğim.”

Haberin Devamı

NE OLDU?

CHP'de Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) partiyi ve yönetimi katıldığı televizyon programlarında ve yazılı basında eleştiren eski CHP milletvekili Mehmet Sevigen'in partiden ihraç edilmesine karar verdi. Sevigen, geçen günlerde bir gazetede yer alan açıklamasında, "Kemal Bey'in kafası çok bulanık ve Atatürk Cumhuriyetinden öç almayı hedefliyor. Bu kadar yenilgiye rağmen Atatürk'ten fazla genel başkanlık yaptı" ifadelerini kullanmıştı.

KEŞFETYENİ
Ayrılık yaramadı! Bir göndermeli paylaşım daha
Ayrılık yaramadı! Bir göndermeli paylaşım daha

Cadde | 09.05.2025 - 07:29

Mauro Icardi ve China Suarez evlenmeye hazırlanırken Wanda Nara'dan şoke eden hamle gelmiş ve genç sevgilisi L - Gante ile yollarını ayırmıştı. Peş peşe imalı paylaşımlar yapan Nara'dan yine olay olan sözler geldi.

Yazarlar