Siyaset İçişleri Bakanı Soylu: 2 şehidimizin kanı yerde kalmayacak

İçişleri Bakanı Soylu: 2 şehidimizin kanı yerde kalmayacak

25.11.2016 - 11:05 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,"Teröre karşı aralıksız bir mücadele sürüyor. Adana'da iki şehidimiz var. Kanları yerde kalmayacak. Bu sözü bilerek söylüyorum" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu: 2 şehidimizin kanı yerde kalmayacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Adana'daki terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. "İki insanımız şehit oldu" diyen Soylu, "B iki insanımızın kanının yerde kalmayacağını bilmenizi isterim. Bu cümleyi bilerek söylüyorum. Milletimizin birliği ve beraberliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün kararlılığı, teröre karşı olan o birleştirici anlayışı aynı istikamette devam edecektir" dedi.

Haberin Devamı

Soylu açıklamasında şunları vurguladı: "Bu ülkenin huzurunu bozamazsınız ve başaramazsınız. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Güvenlik kuvvetlerimiz; bir taraftan polisimiz, bir taraftan jandarmamız, bir taraftan korucumuz, bir taraftan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mensupları Türkiye'nin her noktasının güvenli ve huzur dolu bir şekilde olabilmesi için yoğun bir gayret ortaya koymaktadır.

ÖRÜLMEK İSTENEN ÇORABIN FARKINDAYIZ

15 Temmuz'dan sonra milletimizin başına örülmek istenen çorabın farkındayız. 15 temmuz darbesinin kendine ait mütemmim cüzleri vardır. Bu cüzlerden bir tanesi de PKK, DEAŞ ve FETÖ'nün ortaya koyduğu bütünleşik terör hadisesidir. Buna karşılık milletimizin feraseti bunları mağlup edecektir. Kimsenin şüphesi olmasın. Kıymetli Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Başbakanımızın basiretinde bu mücadeleyi gerçekleştireceğiz. Sizlerin huzurunda Adana'daki sivil toplum örgütlerine çok teşekkür ediyorum. Ülkemize ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı ve gazilerimize acil şifalar diliyorum. İnanıyorum ki bu kararlılığımız Türkiye'yi yıldız yapacak. Güzel bir söz var: Karanlığın en koyu olduğu nokta aydınlığa en yakın andır. Biz becerebildiğimizi tüm dünyaya göstereceğiz.