Siyaset Kılıçdaroğlu ile Bahçeli arasında sürpriz görüşme

Kılıçdaroğlu ile Bahçeli arasında sürpriz görüşme

16.01.2017 - 18:06 | Son Güncellenme:

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Bahçeli'den randevu istedi. Talep, anayasa değişikliği teklifinin ikinci turu görüşmeleri öncesi sürpriz olarak yorumlandı. Kılıçdaroğlu ile Bahçeli anayasa değişik teklifiyle ilgili Çarşamba günü saat  12.00'da bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu ile Bahçeli arasında sürpriz görüşme

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin anayasa değişiklik teklifini görüşmek üzere çarşamba günü Meclis'te bir araya geleceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu'nda ilk tur görüşmeleri tamamlanan anayasa değişiklik teklifine ilişkin görüşme isteğini Bahçeli'ye iletti. MHP kaynakları, Bahçeli'nin bu talebe olumlu yanıt verdiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, birinci tur görüşmeleri tamamlanan anayasa değişiklik teklifine ilişkin çarşamba günü saat 12.00'de, Meclis'te bir araya gelecek.

Birinci tur görüşmelerin tamamlanmasının ardından TBMM İçtüzüğü gereği, iki gün ara verildikten sonra ikinci tur görüşmelere başlanabiliyor. Pazar günü akşam tamamlanan birinci tur görüşmelerin ardından ikinci tur 18 Ocak Çarşamba günü başlayacak.