SiyasetNur Sürer Kılıçdaroğlu'na çok sert çıktı

Nur Sürer Kılıçdaroğlu'na çok sert çıktı

27.03.2013 - 12:43 | Son Güncellenme:

Aykırı Sorular'a katılan Nur Sürer, Kılıçdaroğlu'nu siyasetçi olarak beğenmediğini belirterek ...

Nur Sürer Kılıçdaroğluna çok sert çıktı

Oyuncu Nur Sürer, CNNTürk'te katıldığı Aykırı Sorular programında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı.

Haberin Devamı

"CHP Lideri'nin nereli olduğunu bile Başbakan'dan öğreniyoruz" diyen Nur Sürer, AK Parti içinde beğendiği siyasetçiler olduğunu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı samimi bulduğunu söyledi. Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, CHP'yi ırkçı bulduğunu anlattı.

İŞTE O SÖZLER...

Sürer, " O insanlar orayı nasıl dönüştürecek bilmiyorum. CHP'de beğendiğim insanlar da var. AK Parti'de de beğendiğim siyasetçiler var. Bülent Arınç samimi bir insan. Adamla dalga geçiyorlar ağlıyor diye ama ben bazen reklamlarda bile ağlıyorum" diye konuştu.

Sürer, Aysever'in Kılıçdaroğlu'nu beğeniyor musunuz sorusuna ise "Hayır beğenmiyorum. Nereli olduğunu bile çıkıp söyleyemiyor. Ben olsam çıkıp bağıra bağıra söylerim"

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler