Siyaset Sarıgül'e Gerze morali

Sarıgül'e Gerze morali

16.08.2013 - 18:18 | Son Güncellenme:

.

Sarıgüle Gerze morali

İSTANBUL’un Şişli İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, festivale katılmak için geldiği Sinop’un Gerze İlçesi’nde esnafı ziyaret ederken ’Çare Sarıgül’ sloganları atıldı.

Haberin Devamı

Mustafa Sarıgül, Sinop’un Gerze İlçesi’nde düzenlenen Yayla Şenlikleri ve Güreş Festivali’ne katıldı. Gerze Şehir Stadı’nda helikopter ile gelen Sarıgül burada davul zurna gösterileriyle karşılandı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği karşılama töreninin ardından Sarıgül cuma namazını merkez camide kıldı. Ardından da esnafları ziyaretinde bulunan Sarıgül’e ’Çare Sarıgül’ sloganları atanlar sevgi gösterisinde bulundu.

Gerze Belediyesi önünde toplanan kalabalığa hitap eden Sarıgül, "Şunu hiçbir zaman unutmayın ki ötekimiz yok. Sinop da bizim Gerze de bizim. Şunu ifade etmek istiyorum; ötekisi olmayan bir anlayışla Bismillah deyip yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Kendisine ’Nasıl olacaksın, ne yapacaksın’ diye sorulduğunu anlatan Mustafa Sarıgül, "Başı açık olan da kapalı olan da bizim kardeşimiz. Muharrem ayı da bizim, Ramazan ayı da bizim. Buradan söz veriyorum. Bayrağımıza bağlı, toprağımıza bağlı, inançlarımıza bağlı, Bismillah diyerek saygı gösteren büyüklerimizi sayarak yolumuzda ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Meydandakilere karanfil dağıtan Mustafa Sarıgül, Gerze Belediye Başkanı CHP’li Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.