Siyaset ‘Savaşan Ukrayna sıkıntı çeken biz’

‘Savaşan Ukrayna sıkıntı çeken biz’

08.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

‘Savaşan Ukrayna sıkıntı çeken biz’

ANKARA Milliyet - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Parti Genel Merkezi'nde MYK gündemine ilişkin düzenlediği basın toplantısında, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

BUNLAR İYİ GÜNLERİMİZ:

Arabaya benzin, mazot, gaz koymak lüks oldu. Akaryakıt fiyatları, dolar inse de çıksa da her gün artıyor. Doların rekor kırıp 18 liranın üstünü gördüğü 20 Aralık tarihinde mazotun litresi 11 lira 54 kuruştu. Şimdi dolar 14 lira 30 kuruş, mazot 20 lira. Maalesef bunlar iyi günlerimiz, gece ve yarın (bugün) olağanüstü iki zam daha bekleniyor.

TEK TAŞ PIRLANTA MI?:

Ayçiçek yağı almak için insanlar birbirini eziyor. Bunun öyle marketler istif yapıyor diye açıklanır yanı yok. Çünkü Bakanlıkla koordineli çalışan Tarım Kredi’nin marketlerinde de, ayçiçek yağı rafları boş. İşgal edilen Ukrayna, yaptırım uygulanan Rusya, yokluğu, kuyruğu sıkıntıyı çeken biz. İnternette 18 litrelik ayçiçek yağı 1.100 liraya 36 ay taksitle satılıyor.

Haberin Devamı

KİMSE HEVESLENMESİN:

(Bir CHP Grup Başkanve-kili'nin '6 partiye ihtiyacımız yok. Tek başımıza da hazırlanıyoruz' ifadesi hatırlatılarak yöneltilen 'Yuvarlak masada çatlak mı var?' sorusu üzerine) Kimse boşuna heveslenmesin. Yuvarlak masada çatlak falan olmaz.