Siyaset ‘Siyasete ahlak getireceğiz’

‘Siyasete ahlak getireceğiz’

13.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Yenimahalle Belediyesi Batıkent Murat Karayalçın Meydanı’nın açılış programına katıldı.

‘Siyasete ahlak getireceğiz’

 ANKARA Milliyet - Programda CHP genel başkan yardımcıları, Parti Meclisi üyeleri, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, CHP ve İYİ Parti Ankara il ve ilçe başkanları, milletvekilleri, CHP eski genel başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen, siyasetçi Murat Karayalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları da yer aldı.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada “Bu meydan kentte yaşayanların enerjilerini tükettikleri bir yer olacak. Yardımlar konusunda da belediye başkanlarımız gerçekten de tarih yazıyorlar. Olağanüstü çalışıyorlar. Diyorlar ya ‘aç varsa siz doyurun’ çekilin yoldan Türkiye’deki bütün açları doyuracağız” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Çekilin aradan Türkiye’de hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Çekilin aradan Türkiye’de her kuruşun hesabını veren bir Millet ittifakı iktidar olacak. Bir tarih yazacağız. Siyasete ahlakı getireceğiz” diye konuştu.